Pensionist menu

Menu for August 2013

BEMÆRK!


  • Kontakt os på telefon for flere oplysninger om dagens ret.
  • UDBRINGNING DAGLIGT MELLEM KL. 11-13 // MARIAGER MELLEM KL. 12-14.7
  • DAGENS GRØNTSAGER SERVERES TIL ALLE RETTER

 

Uge 31


  • Tors 1 - Kalkunschnitzel med paprikasovs og kartofler.
  • Fre  2 - Kåldolmer med kartofler og sovs.
  • Lør  3 - Kylling i sur sød sovs med kartofler.
  • Søn  4 - Herregårdsbøf med bearnaise.

 

Uge 32


  • Man  5 - Svensk pølseret.
  • Tirs 6 - Boller i selleri.
  • Ons  7 – Enebærgryde med kartoffelmos.
  • Tors 8 - Stegt lever med bløde løg.
  • Fre  9 - Fiskefilet med persillesovs og kartofler.
  • Lør 10 - Kotelet med karrysovs ris og kartofler.
  • Søn 11 - Gl. daws oksesteg med kartofler og sovs.

 

Uge 33


  • Man  12 - Gullash med kartoffelmos.
  • Tirs 13 - Karbonader med stuvet spidskål.
  • Ons  14 - Mild chilli con carne med kartofler og ris.
  • Tors 15 - Paneret kyllingelår med sovs og kartofler.
  • Fre  16 - Medisterpølse med sovs og kartofler.
  • Lør  17 - Rullesteg med sovs og kartofler.
  • Søn  18 - Braiseret svinekæber med kartoffelmos.

 

Uge 34


  • Man  19 - Gordonbleu med kartofler og sovs.
  • Tirs 20 - Kalvefrikassé med kartoffelmos.
  • Ons  21 - Kyllingefrikadeller med kartofler og sovs.
  • Tors 22 - Italiensk kødsovs med kartofler og pasta.
  • Fre  23 - Bankekød med kartofler og sovs.
  • Lør  24 - Kogt hamburgerryg med aspargessovs og kartofler.
  • Søn  25 - Mørbradgryde med kartofler.

 

Uge 35


  • Man  26 - Biksemad med bearnaise.
  • Tirs 27 - BBQ Kylling med kartofler og sovs.
  • Ons  28 - Græsk farsbrød med kartofler og sovs.
  • Tors 29 – Fattigmandskottelet med persillesovs og kartofler.
  • Fre  30 – Fiskefrikadeller med kartofler og remuladesovs.
  • Lør  31 – Ribbensteg med rødkål, sovs og kartofler.