HER FINDER DU VORES SELSKABSMENUER.

VI FORETRÆKKER EN PERSONLIG SAMTALE MED VORES KUNDER FOR, AT OPFYLDE ALLE ØNSKER DER MÅ VÆRE.

min. 12 couv.

FORRETTER

Pia’s Fiske – / skaldyrssuppe m. rustikt brød

Husets forret, spæde salater m. rødløg, rød peber, rejer, lækker rørt ost m. salsa & nachos.

Lækker rejecocktail m. hjemmelavet dressing.

Fisketallerken – små tappas anretninger.

Lækker hjemmelavet tunmousse m. dressing & flütes

Butterdejsskal m. hønsekød i asparges

Pangasius filet m. pesto, sceranoskinke & æblesalsa

Fiskelagkage – består af en salatbund, lyst brød, hjemmelavet tunmousse, pyntet med rørt mayonnaise, laks, rejer & citron.

Lækker hjemmelavet spinat lakseroulade på salatbund, dertil hjemmelavet dressing.

DESSERTER

Hjemmelavet TUC islagkage m. frisk frugt & bærcoulis.

Chokolade fondant m. is & frisk frugt.

Hjemmelavet frugtkage.

Citrinfromage m. flødeskum.

Hjemmelavet brownie m. råcreme & frisk frugt.

HOVEDRETTER

Hvidløgsmarineret svinekam, bankede kartofler, bagte rodfrugter & svampesovs.

Oksefilet m. flødekartofler, årstidens lækre salat, hjemmelavet dressing & rustikt brød.

Gammeldags oksesteg, m. kartofler, skysovs, hjemmelavet waldorfsalat & surt.

Svinekam stegt som vildt m. tilbehør.

Oksefilet, svampe gratin, sesam kartofler, sovs, mini majs, sukkerærter & gulerødder.

NATMAD

Kylling/karry suppe m. rustikt brød.

Oste/porre suppe m. rustikt brød.

Skaldyrs suppe m. rustikt brød.

Pålægsbord m. hjemmebagte boller & rugbrød.