Menukort    Pensionist menu    Selskabs menuer    Julefrokost    Buffet    Historie    Kontakt

Selskabs menuer

Her finder du vores Selvskabs menuer. Sammensæt selv din forret, hovedret, dessert og natmad.

Forretter


(Serveres med rustikke flutes eller croissants)

  • Butterdejsskal med høns og asparges
  • Hønsesalat på ananasring med croissant
  • Tunmousse med krydderurtecreme, rejer og kaviar
  • Rejecocktail med thousand Island dressing
  • Lufttørret spegeskinke med melon på sprødsalat
  • Østkyst cocktail med dampet fisk, rejer, tun og krydderurter dressing
  • Dampet laks én Bellevue med rejer, asparges, kaviar og citron (+12kr.)

Sammensat selv din menu: 1 ret 138,- /2 retter 168,- /3 retter 198,-
Min. 10 couv.

Hovedretter


  • Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat, surt sødt
  • Flæskesteg med hvide og brunede kartofler, asier, rødkål, chips, surt og skysauce
  • Farseret kalkunbryst med timiankartoffel, dagens garniture og kryddersauce
  • Kalv stegt som vildt med glaserede løg, sauterede bønner, surt, og sødt, vildtsause og hvide kartofler
  • Helstegt oksefilet med rødvinssauce eller bearnaisesauce, dagens grøntsager og hasselbach kartofler
  • Indbagt svinemørbrad i butterdej med dagens grøntsager, champignonsauce og ½ bagte kartoffel
  • Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønnesauté, hvide kartofler, skysauce, surt og sødt

Sammensat selv din menu: 1 ret 138,- /2 retter 168,- /3 retter 198,-
Min. 10 couv.

Dessert


  • Udvalg af terte efter årstiden, med friske frugter og cremefraiche
  • Hjemmelavet jordbær- og chokoladeislagkage med flødeskum og pynt
  • Gammeldags æblekage med makroner og flødeskum
  • Rødvinspocheret pærer med kanel og vaniljeis
  • Chokolademarcipanroulade med vaniljeis og årstidens bærekompot
  • Citronfromage med flødeskum

Sammensat selv din menu: 1 ret 138,- /2 retter 168,- /3 retter 198,-
Min. 10 couv.

Natmad


Italiensk minestrone - suppe med suppehorn 52,-
Oksehalesuppe med gulerødder og halve æg 58,-
Aspargessuppe med kødboller 52,-

En egnspecialitet fra Als og omhegn, som har fået megen omtale

Klar suppe med gulerødder, kød-, mel- og bredbolle 58,-
3 stk. snitter med diverse pålæg og pynt 52,- pr. pers.

Slagter Munchs pølsebord

Specielt udvalgte pølser med surt, salater, specielt brød og smør 68,- pr. pers.

Min. 10 couv.